Натурален колаген – Жива молекула

Колагенът е ключова дума в съвременната козметология. Повечето от нас смятат, че засяга само красотата, но малцина знаят, че се отразява и на здравето ни.

Месец Февруари протече в трескава подготовка за организиране на презентация на тема „Натурален колаген – Жива молекула. Иновативен продукт с фундаментално значение върху здравето, красотата и дълголетието.“

среща презентация

Продължаваме да крачим смело напред и да запознаваме все повече хора с продуктите на полския бранд COLWAY и ползите от тях за постигане на пълноценно здраве и качество на живот.

продукти Colway

colway презентация

colway

Официалното представяне се състоя на 18,02,2023 г. в хотел PLAZA VARNA, където поговорихме за нашите водещи продукти с колаген

натурален колаген colway

colway

и за хранителните добавки и техните положителни, трайни ефекти върху нашето здраве.

хранителни добавки Colway

colway

В допълнение обсъдихме:

Какво представлява чистият, биологично активен, трансдермален колаген.

Защо е необходимо да осигуряваме и насищаме организма си с колаген, както отвътре, така и отвън? При какви здравословни проблеми ще ни помогне?

Какви добавки да изберем и да включим във всекидневната си диета?

Недостигът на колаген е най-видим върху кожата. Затова предоставихме шанс, на няколко произволно избрани с томбола гости, сами да се убедят в уникалното въздействие и ползи на козметични колагенови продукти, като им направихме подарък за безплатна процедура с натурален колаген.

подаръчен ваучер

Интересът към представянето на основни и нови продукти показа, че хората се вълнуват от грижата за себе си и се насочват към иновативни, качествени формули за подобряване на жизненото самочувствие.

Благодарим на всички гости за присъствието и на нашите клиенти за доверието!
И занапред ще продължаваме да ви радваме и изненадваме с още страхотни предложения, както и съвети за здраве, красота и дълголетие.

Екипът на Център за Рекреация – Варна

Подробна информация за всички продукти с марка Colway, които предлагаме може да откриете на сайта ни или
на място в Центъра за Рекреация, град Варна, ул.“Македония’ №68

 

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *