Всичко, което ще ви трябва за грижа и красота през ваканцията

ваканция, продукти colway

Какво ще включите в списъка за грижа и красота, когато подготвяте следващото си бягство или мечтаната ваканция? 🏖🧳🛩
Знаем, че изборът е труден и вероятно ви се иска да опаковате цялата си баня, но най-добре е да вземете със себе си само най-важното.

📝Ето и нашият списък с основни колагенови продукти, които ще са от полза за всякакъв вид ваканция през лятото 👉

ИЗМИВАЩ ГЕЛ

🧴 💚💦 Деликатна гел-формула, с естествени съставки, която изчиства грима и замърсяванията, като същевременно овлажнява и подхранва сухата и чувствителна кожа, регулира излишния себум при комбинирана и мазна кожа. 

Клетъчна АТЕЛОВОДА

🌿🌊 Следваща стъпка в рутината след почистване е овлажняване и освежаване на кожата. Клетъчната АТЕЛОВОДА е богата на витамин С (екстракт от австралийската слива какаду), скрива признаците на умора, енергезира и подготвя кожата за нанасяне на останалите продукти.

Натурален КОЛАГЕН SILVER

💧😌 Биоактивният колаген e съпътстваща грижа, с която ще дадете на кожата на лицето и тялото си точно това, от което тя се нуждае. Едновременно  с това ще я предпазите от по-нататъшно увреждане. Живият колаген подобрява еластичността, повишава регенериращите процеси, намалява бръчките, увеличава плътността, ревитализира, изглажда, тушира раздразнения, възпаления и несъвършенства. Облекчава последиците от слънчеви изгаряния и ухапвания или ужилвания от насекоми.

жив натурален колаген,риба, младост,кожа,здраве,colway

Крем „СИН ДИАМАНТ“

💎💙 И за финал, добавете скъпоценно съвършенство.
Със своите активни вещества, които проникват дълбоко в слоевете на кожата, диамантеният крем ще осигури бързо подобряване на цялостното състоянието на кожата на лицето – активна регенерация, лифтинг ефект, видимо подмладяване.
Съставът му включва натурални вещества със силни защитни свойства – намаляват обезцветяването, предпазват от UV лъчение и регулират водния баланс.

🤗 Само няколко терапевтични минути с колагеновите продукти на 𝐂𝐎𝐋𝐖𝐀𝐘 имат способността да ви дарят свежест и да ви заредят със здраве и естествена красота през ваканцията.

Вземи всеки от продуктите с 25% отстъпка от цената  онлайн ➡ https://collagen-varna.com/kozmetichna-liniya/ 
или на място „Център за Рекреация“ – Варна, ул.“Македония“ №68

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *