Козметична линия

Home Козметична линия

Натурални рибни колагени

Човешкият организъм плува в река от колаген. Кожата, костите, косата, зъбите, дори кръвта – всичко това е колаген. Но той непрекъснато трябва да се обновява, тъй като с годините обмяната му са забавя и се появяват бръчки, заболявания и остаряване. Систематичната апликация ликвидира за около 3 месеца т.н. сухи бръчки и разглажда пресните мимически и старчески бръчки. И най-важното: стимулирайки фибробластите, Натуралният Колаген задържа дисимилацията на колагена. Това означава, че още дълго няма да се появят нови бръчки!

С какво Натуралният рибен колаген е по-различен от рекламиращите се над 300 вида „колаген” на световния козметичен пазар?

  • Първо, че е „жив”, биологично активен колаген. Съдържа рибен белтък със структура най-близка до човешкия колаген.
  • Прониква в кожата по-дълбоко от другите „колагени”, защото има по-малко молекулно тегло.
  • Не алергизира, а напротив – неутрализира съществуващите алергии.
  • За разлика от всички препарати в света, стимулира фибробластите – клетките, които произвеждат собствен колаген.
  • Първият в света препарат, който противодейства на остаряването.

Козметичната линия COLWAY

Козметичната линия COLWAY е серия от продукти създадена да се погрижи за твоето тяло. Нейният фундамент е Натуралният Колаген, а специално селекционираните ефикасни натурални съставки, както и най-новите постижения на биотехнологиите са компоненти на благотворното действие. Козметичните препарати на COLWAY са наситени с активни субстанции по-силно, отколкото много подобни продукти, при това значително по-скъпи. Всеки ден инвестирай в своята младост. Погрижи се за себе си и своята кожа. Нека твоето отражение в огледалото бъде фотография на твоята душа, а не на твоята възраст. Всеки заслужава да опознае нашата проста рецепта. Нейната ефикасност е в твоите ръце.