За нас

Единственият в света биоактивен колаген Colway

Home За нас

Кои сме ние ?

[vc_separator size=“small“ icon=“arrow-down“]
[vc_single_image image=“4848″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““ animate=“aft“ animate_delay=“0.4″]

Център за рекреация Варна

Здравейте приятели,

В Център за Рекреация Варна сме посветени преди всичко на едно – цялостното здраве на дух, душа и тяло. Здраве, което идва от вътре, а не чрез привидно потушаване на симптомите.

Защо рекреация?

Рекреологията като наука е насочена към подобряване качеството на живот на човека и неговото здраве. Тя обхваща много методи за възстановяване, лечение и профилактика.

Здравето е състояние на цялостност,хармонично развитие и съгласуваност на действието на всички системи на организма.

Здравето е условие и предпоставка за благополучие и добро качество на живот.

Всеки човек сам е отговорен за своето здраве – с отношението,което проявява към себе си. От нас самите зависи как ще се обгрижваме и дали ще бъдем значими за себе си – дали ще профилактираме или ще изчакваме спешни състояния.

Това е нашата основна мотивация да се посветим на тази дейност. Моето лично запознанство с натурален колаген Colway бе продиктувано от желанието да съхраня колкото може по-дълго своето и на близките ми здраве. Любовта към децата и семейството не ми позволява проява на небрежност.

Дори и на един човек да помогнем да осъзнае своята отговорност и необятните възможности за истинско здраве, то усилията ни не биха били напразни.

Едно от средствата е именно натурален колаген – жива молекула. Колагенът е основата на всяко гръбначно същество, вкл. на човека. Когато съединителната тъкан е обгрижвана добре, то всяка друга грижа за организма има десетократен положителен ефект.

[vc_single_image image=“4196″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““ animate=“afl“]

Защо  Колаген Colway

Колагенът е най-важният белтък на човешкият организъм и основен строителен материал на съединителната тъкан. Състоянието на повечето човешки органи, отпорността на болести и продължителността на човешкия живот тясно зависят от качеството на органичния колаген. Той отговаря за състоянието и визията на кожата. В значителна степен от колагенът зависи кога започваме да стареем.

От половин век световната козметология мечтаеше за неинвазивен, трансдермален колаген. За еликсир на младостта. И в началото на новия век го получи от полските учени…

Всеки Колаген ли има еднакво действие?

С думата „колаген” днес се злоупотребява в рекламирането на много козметични препарати – използва се абсолютно неоснователно. В света има само една форма на чист, биологично активен, трансдермален колаген, който не трябва да се инжектира, а само да се нанесе на мокра кожа. Това е полският колаген Colway, извлечен от кожите на сладководни риби. 

[vc_button text=“Разгледай хранителни добавки“ type=“primary“ outlined=“yes“ size=“big“ align=“left“ target=““ url=“/hranitelni-dobavki/“]

Откритието на Натуралния колаген Colway

Изнамирането на метода за хидратацияна рибения колаген е едно от най-големите открития на световната козметология и биотехнология. Характерен е само за белтъците в живите организми. Продуктите от разпадането на рибения колаген проникват през междуклетъчното пространство и стимулират фибробластите да увеличат производството на органичен колаген. Нито един друг козметичен препарат в света не притежава тази способност.

Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор (колаген и еластин) с малък примес на млечна киселина и емулгиращо-стабилизиращи субстанции. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти. За много хора, чувсвителни към химията в козметичните препарати това е единствената ефикасна алтернатива за предпазване на кожата от неумолимия ход на времето.

Натуралният Колаген е вече продукт-легенда. Не случайно предизвиква еуфорични реакции сред жените, които се докосват до него за първи път!

[vc_button text=“Разгледай козметична линия“ type=“primary“ outlined=“yes“ size=“big“ align=“left“ target=““ url=“/kozmetichna-liniya/“]
[vc_single_image image=“4844″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““ animate=“afr“]

Имате въпроси, нуждаете се от консултация или покупка на наш продукт ?