КОЛАГЕНОВА ГРИЖА ЗА УСТНИ

Home КОЛАГЕНОВА ГРИЖА ЗА УСТНИ
[vc_single_image image=“4145″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]

КОЛАГЕНОВА ГРИЖА ЗА УСТНИТЕ

Проблемът на сухите устни досажда и дразни съвременните жени мъже.Сухият климатизиран въздух,вятърът,слънцето и студът предизвикват изсушаване,раздразнение и напукване на устните.Благодарение на редовното прилагане на Колагеновата грижа за устни на Colway твоите устни ще станат красиви и меки.

Колагенът в компанията на еластина изпъват,навлажняват и регенерират изсушения епидермис на устните.Натуралните масла(арганова и жожоба)изглаждат и уплътняват кожата,предпазвайки я същевременно от процесите на остаряване.Цялостното обгрижване се допълва от витамини,чието действие днес е високо ценено в козметиката.Витамин Е успокоява епидермиса и ликвидира възпаленията,а витамин С действа като подкрепление в лечението на бактериални инфекции.Използвахме също ологопептиди на палмитила,които проникват дълбоко в кожата и активират производството на колаген и хиалуронова киселина.

Благодарение на всичко това повърхността на устните става гладка и еластична. Помадата на Colway представлява богат серум,осигуряващ комплексна и целогодишна опека на твоите устни.