КОЛАГЕНОВ ШАМПОАН ЗА КОСА

Home КОЛАГЕНОВ ШАМПОАН ЗА КОСА
[vc_single_image image=“4149″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]

KОЛАГЕНОВ ШАМПОАН ЗА КОСА

Шампоанът на Colway накратко се характеризира като деликатен, ефективен и регенериращ. Напълно подходящ за суха и изтощена коса. Неговата необикновено богата формула съчетава отличните почистващи свойства с интензивното подхранване,овлажняване и възстановяване на косата.

В шампоана са използвани само деликатни почистващи съставки,които се прилагат в най-висококачествените световно продукти.Целият производствен процес се извършва на „студено“, което има голямо значение за възможното образуване на нежелани съединения и което за съжаление се случва доста често при масовото производство на евтина козметика „на топло“. Много забележки към някой козметични съставки се обезсмислят,когато тяхното емулгиране се извършва без подгряване.

Преди да се потопим в козметичната терминология,трябва просто да се каже,че ролята на добрия шампоан е да почисти косата и скалпа от себум (секрета на мастните жлези),от излющен епидермис, мръсотия и остатъци от козметични препарати. Без алергизиране, без прекомерно изсушаване и обезмасляване на косата. Шампоанът да бъде ефикасен, нетоксичен, биоразградим, независим от твърдостта на водата и да оставя приятен мирис. Нашият Колагенов шампоан е точно такъв и прави всичко това!

След като вече знаем тези неща,можем да се въоръжим и със специализирани знания.На мястото на задължителните за всички шампоани компоненти SLS или SLES – които имат повече или по-малко лоша репутация като натриев сулфат – тук използваме като измиващи фактори следните три субстанции:

KOKAMIDOPROPYLBETAIN.Органично съединение от кокосово масло. Използва се във висококачествените натурални шампоани.Този екстрат има специфичната способност да затваря въздушни мехурчета в своите структури, което означава естествено производство на пяна. Изключително нежен към кожата и лигавиците.

САРКОЗИНАТИ. Често използвани в ексклузивната козметика. Това е лауринова киселина,също получена от кокосово масло,в съчетание със саркозин,който е аминокиселина,изграждаща белтъка в нашите мускули.

АРГАН. „Златото на Мароко“ се добива от аргановомасли.Неговите свойства са добре известни и не им е нужна реклама.