КОЛАГЕНОВ БАЛСАМ ЗА КОСА

Home КОЛАГЕНОВ БАЛСАМ ЗА КОСА
[vc_single_image image=“4153″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]

КОЛАГЕНОВ БАЛСАМ ЗА КОСА

Colway предава във вашите ръце поредният фантастичен продукт,посветен на вашата коса.Интензивно регенериращият,възстановяваш и съхраняващ балсам е предназначен за обгрижване на нормални,сухи,увредени и боядисани коси.

От висококачественият балсам очакваме също да предпази вашата коса от вредни фактори,каквито напр. са субстанциите в оцветителите.Да съдържа комплекс от ценни антиоксиданти,да подхранва косата,да я овлажнява,да осигурява гладкост,блясък,мекота.Неговото действие да бъде дълготрайно,а косата лесна за разресване.Искаме също да предотврати потенциалното увреждане на кожата на главата и да допринесе за свързване на активните вещества,които ни предоставядобрия шампоан.Да въздейства за попълването на липидите,да допринася за възстановяването на косата-не само отвън,но и отвътре в луковицата.

Именно такъв продукт получавате сега.Това е козметик базиран почти изцяло на естествени растителни екстракти.Ето и активните му съставки:

МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА БРОКОЛИ е водещият компонент на балсама.То е идеална суровина за продукти,от които очакваме бързо абсорбиране.Световна новост,която ще намери място в реномираните продукти за лична хигиена,лосиони,кремове и професионални продукти за стерилизация.Идеално овлажнява кожата и косата,която също така ефективно подхранва като им дава в същото време гладкост,огледален блясък и лекота на разресването.

[vc_separator size=“small“]

МАСЛО ОТ ШЕА-мазнина наречена „Златото на Африка“,която хората използват директно като ефикасен козметик и лекарство при дразнения,изгаряния,дерматит или псориазис.Тя помага да запазите кожата здрава и регенерира косата интензивно,както отвън така и отвътре.Маслото на шеа чувствително регенерира изсъхналата коса,придава й блясък,овлажнява и прави по-еластична.

OIL MONOI DE TAHITI –масло от цветето тиара в Полинезия.Редовната употреба осигурява на косата здравословна визия и увеличава блясъка й.Премахва пърхота,подобряваколоризацията,укрепва и изглажда косъма,защитава я от вредно въздействие на външната среда.Действа антистатично и успокоява дразненето.

KERATRIX-екстракт от бобовото дърво рожков.Ефикасно възстановява уврежданията на косата,причинени от механични,термични и химични фактори и като следствие от заболявания.Повишава издръжливостта на косъма и подобрява неговата кондиция.

[vc_separator type=““ size=“small“ icon=““ text=““]

KERAMIMIC 2.0-съставка за кондициониране,която интелигентно и селективно възстановява най-повредените зони на косъма.

КОЛАГЕН-треторазряден натурален колаген от рибни кожи.

ВИТАМИН Е-забавя остаряването на кожата,натрупва се в космите и подобрява състоянието им,особено на побелелите коси.

D-PANHTENOL (витамин B5)-лесно прониква в кожата и ноктите,придава на косата блясък,еластичност и ги изглажда.

AQUAXYL-защитава луковиците и силно овлажнява косъма.Увеличава синтеза на хиалуронова киселина в кожата на главата.