Кой мъж как обича… според зодията – 2 част

Везни
Влюбеният!
Той влюбен във всичко. Романтик до болка. Такива са, когато са потопени в дадена връзка.
Мъжът Везни е романтичното приключение, което трябва да изживее всяка жена.
Страхотна компания, внимателни към любимата, вечери на свещи, комплименти до припадък. Това са те!
Лошото е, че се случва непрекъснато. Но има и умерени мъже, който са невероятни съблазнители.
Факт е, че независимо каква Везна е мъжът то е много чувствителен и често неуверен във връзката си с жените. Сексуалната им сила идва от дългата любовна игра.
Несигурни в решението си за брак, те винаги имат нужда от успокояване, че са взели правилното решение.
Обичат да провокират чувствата на другия, склонни са да стигнат до скандал, само за да разберат колко са обичани. Човекът, който ще остане до тях, ще е  голям щастливец. Везните винаги усещат желанията на партньора си.


Скорпион

Любовникът!
Той избира и планира всичко, целта му е Тя. Стига да е влюбен, той винаги превзема обекта на желанията си.
Хвърля се във връзките си с тяло и душа.
За него любовта е на първо място. Той изпитва желание да споделя чувствата си, емоциите си.
Неговото либидо излъчва безкраен магнетизъм. Секс е думата, която описва вътрешното му аз.
Това придава жизненост на двойката.
Взаимоотношенията с него са безкрайно приключение. Изключително верен към партньора, с когото сключва брак. Уважава и подкрепя половинката си с цената на личните си желания. Винаги усеща, когато му изневеряват.
Оттук и митът, че са болезнено ревниви.
Така е, но никога до такава степен, че да загубят самоуважение.

Стрелец
Авантюристът!
Влюби ли се, става неконтролируемо страстен. Усърден във взаимоотношенията с любимата.
От него лъха жизнерадост. Много стимулиращи отношения, с него никога няма да скучаете.
Почти винаги той прави първата крачка, за него е въпрос на чест да ви плени.
Много нетърпелив, той ще ви завоюва на момента. Рутината го отблъсква и той ще се отдръпне от вас.
Той се възхищава на жени, които успяват да оценят ефекта от емоциите – физически или интелектуални.
Към брак трудно пристъпва. Това не е за него, твърде обсебващо му се струва. Но, ако и вие имате склонност към авантюри, то този мъж е за вас.Рядко ревнува. С помощта на любовта си към вас, той ще усети нуждите ви и ще ви награди богато. За него искреността и прямотата в една връзка са от първостепенно значение.  Нарушите ли ги, той няма да се поколебае да си тръгне.

Козирог
Амбициозният!
Подтиска чувствата си, не умее да ги изразява. За да ги покажа трябва сам да стигне до извода, че е влюбен и това няма да попречи на професията му.
Галантен кавалер, който държи на традиционния начин на ухажването.
Обича да впечатлява избраницата на сърцето си. За това и ще ви покани в скъп ресторант и ще поръчва за вас от всичко. Той не е от мъжете, които искат да ви вкарат в леглото си.
Ще изчака най-удобният момент за това. За жалост, желанието да ви впечатли, ще изчезне в момента, в който попаднете в клопката му. Той е домошар, не обича да излиза, води почти монашески живот. Ако сключите брак с него имайте предвид, че не трябва да го поставяте пред избора“аз или работата“.
Изходът е ясен, той ще избере работата. За него това е смисълът на живота. От друга гледна точка, ако приема брака, като работа и изявява желание да се доказва, то той би бил незаменим баща и съпруг.

Водолей
Независимият!
Влюбва се, но рядко. Срамежлив, но не винаги. Магнетичен, сам преценява докъде да стигне.
Изключително свободолюбив. Ако срещне жена, която да го плени, той води дълга борба със себе си дали да се „обрече“ или да остане независим.
В крайна сметка жената решава. Той може да бъде привлечен от умни жени, които му предлагат интелектуално предизвикателство.
Срамежлив, винаги очаква признанието на другия. Неговата страст е студена.
Малко хора намират това за вълнуващо. В леглото очаквайте изненади. Ако връзката е много обсебваща, той може да реши да я преустанови.
Водолеят има нужда от партньор, който да уважава свободата му. Но съвместният живот му харесва, когато се престраши на такъв. Обича децата и се грижи за тях на равно с любимата си.

Риби
Мечтателят!
Рибите са големи романтици, направени са за любов. Имат голямо въображение,  за тяхживота е любов, ако не е ще го превърнат в такъв.
Дори да разбиете представите им за това, каква сте, те ще намерят начин отново да съградят романтичният образ, който е избрал за вас.
За жени, които обичат свободата и мразят драмите, този мъж не е за тях. Мъжът Риби ще ви затрупва с подаръци, ще вечеряте на свещи, ще признава чувствата си, от вас се очаква само да бъдете нежна и разбираща.
Те не само, че обсебват любимата, но и стават зависими от нея. Ако връзката се окаже трайна, те изпитват истинска радост.  Бракът за тях е мечта от най-ранна възраст.
Но, когато открият трудностите в това съжителство, те се разочароват дълбоко.
Случва се да се паникьосат до такава степен, че да отказват да приемат действителността. Трудно поддържа семейство. Не са сигурни в собствените си способности, освен в това, че са влюбени.

No comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всеки закупил стока от COLWAY - офис Варна - Натурален ЖИВ колаген ще получи 25% отстъпка.