Гел за измиване

Home Гел за измиване
[vc_single_image image=“4105″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]
ГЕЛ ЗА ИЗМИВАНЕ

Колагеновият гел за измиване на лице на Colway е предназначен за всякакъв вид кожа, включително чувствителната, уморената, очакващата подобрение на еластичността и свежестта. Уникалният състав на този препарат осигурява на кожата подходящо подхранване и навлажняване, а специално композираният състав от изключително нежни субстанции изключва възпалението и раздразнението.

COLWAY винаги предлага в своята оферта извънстандартни продукти, синергични с козметичния препарат на ХХI век – Натуралния Колаген, добиван от рибени кожи.

Факти за изключителността на Колагеновия гел за измиване на лице:

  • Не съдържа парабенови консерванти.
  • Прилаганите стабилизатори са същевременно антиоксиданти и стандартизирани субстанции в храните.
  • Не съдържа съставки от групата SLS – прилагани масово и в най-скъпите продукти и дори в козметичните препарати за деца(прочети повече).
  • Те са заменени с най-добрите активни субстанции, които козметолозите обикновено запазват за кремовете против бръчки.
  • Препаратът е композиран от растителни екстракти, рибен колаген и синергични субстанции с кожата и лигавиците, които не нарушават водно-липидното покритие. Композицията има деликатност, присъща на рецептурите за бебета.
  • Колагеновият гел за измиване на лице сам по себе си е козметик с доказано действие в посока на омекотяването и изглаждането на епидермиса, хидратирането на същинската кожа, стимулирането на регенеративните и антиоксидантни процеси.