Еликсир под очи

Home Еликсир под очи
[vc_single_image image=“4094″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]

ЕЛИКСИР ПОД ОЧИ 

Рафиниран и изискан крем за терапия против бръчки на най-чувствителната част от кожата на лицето – зоните около очите. При създаването на новата формула на продукта не са правени никакви компромиси с цените на компонентите за сметка на неговото финално качество. Като резултат възникна новата формула на Еликсира под очи, която не само не отстъпва на най-добрите изделияв света в тази козметична група, но в някои отношения дори ги превъзхожда. Насищането на Еликсира с активни субстанции надхвърля всякакви стандарти. Това е украшението на Козметичната линия COLWAY.

Действие на Еликсира под очи:

  • Активно предотвратява преждевременното стареене на кожата около очите;
  • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъхване кожа;
  • Навлажнява, изглажда и уплътнява;
  • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците;
  • Придава деликатен блясък и чувство за изключителна свежест;
  • Ревитализира и възстановява епидермиса.

    Препаратът е богат на:

Kolagen – добиван от рибени кожи, който запазва своята конструкция на тройна спирала, присъща само на живите организми.

PephaTight – последното биотехнологично поколение на екстракт от микроалги Nannochloropsisoculata,свързани с необикновено дребна фракция на полизахаридите.

Moist24 – екстракт от пустинното растение Imperata Cylindrica,което интензивно овлажнява кожата в продължение на 24 часа и я насища с активни съединения на калия.

Хитът в състава на Еликсира, заменил прилаганите в предната формула матрикини, е: Eyeseryl–биоактивентетрапептидот най-ново поколение. Този компонент се легитимира с 95% ефикасност в редуцирането на сенките и отоците по американските стандартни тестове за апликация. Подпомага микроциркулацията и изглажда бръчките.