ColamiD

Home ColamiD
[vc_single_image image=“4141″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]

КОЛАМИД (ColamiD)

Натурален аминокиселинен-минерален-витаминен комплекс

Идеята за този продукт живееше в Colway от 8 години. Тогава руски лекари, които ни учеха за колагена,ни разказаха за най-старата в историята на човечеството хранителна добавка.От Аляска до норвежките фиорди от незапомнени времена хората не изхвърляли костите на изядените риби.Те ги смилали и ги добавяли в своята храна.В Сибир това правят и до ден- днешен.

Човек така се е дохранвал с минерали, микро- и макроелементи, аминокиселини и витамини. Така се справяли ескимосите,евенките,чукчите,викингите,които прекарвали месеци на военни походи и непознати места,където храната е била несигурна и много бедна.Така преживявали в невъобразимо трудните условия каторжниците,затояениците и лагеристите.

[vc_separator size=“small“]

Днес канадски и руски изследвания потвърждават ефикасността на тази суплементация при това на големи социални групи. Смлените кости на северните сладководни риби не акумулират никакви токсини и са истинска съкровищница на субстанции,които са жизнено потребни на хората – полиаминокиселини,олиго- и полипептиди,но птеди всичко 19 аминикиселини,изграждащи колагена,който създава костната тъкан от друг тип,не фибробластен. Намерихме такива кости – готова,биоорганична хранителна добавка,която има най-добрите сертификати за микробиологична чистота и стандартизация на ЕС. Специалистите по хранене признаха тази композиция на природата за почти идеална.

[vc_separator type=““ size=“small“ icon=““ text=““]

Единственото,което препоръчаха като допълнение бе витаминD,който подпомага абсорбирането на калция и фосфора – изключително ценни минерали в рибните кости. Дефицитът на витамин D в човешкия организъм се превръща в световен проблем – половината жители на Земята страдат от неговия недостиг,което може да доведе до закърняване на клетките. Витамин D осигурява правилното развитие на костите,особено у децата. Подобрява имунната система и намалява риска от инфекциозни болести,тумори и диабет. Витамин Dв хранителната добавка ColamiDсе добива от ланолин,който се съдържа в овчата вълна и в сравнение с растителната форма на витамина се абсорбира със 70% по добре.