Атело Колаген

Home Атело Колаген
[vc_single_image image=“4369″ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““ align=“center“]
[vc_single_image image=“4362″ align=“center“ img_size=“full“ img_link_large=““ img_link_new_tab=““]
[vc_empty_space height=“32px“]

АТЕЛОКОЛАГЕН COLWAY

Ателоколаген Colway е поредният нов козметичен anti-age препарат от семейството на трансдермалните колагенови гелове и истински шедьовър на биотехнологията на белтъчините. В тази уникална композиция са комбинирани три вида дребномолекулни колагени. Първият е изолирани молекули от рибни кожи,които запазват строежа на тройната спирала(тропоколаген). Вторият е ателоколаген , също триспирален, който има идеална биологична чистота, благодарение, на което се използва за инжектиране. Третият е проколаген или мпептидни вериги, които едва в процеса на колагеногенезата създават колагенови спирали.

Моделът на тройната колагенова спирала , потопена в хидрогел, е допълнен с еластин и не-йоново злато, което в енергия с колагеновите пептиди действа на принципа на йонна помпа – мускорява миграцията на активните съставки, както и обмена на микроелементи, стимулира очистването на организма по кожен път.

Предотвратява пигментацията, действа успокояващо, антибактериално и биостимулиращо.

Ателоколаген Colway дължи своята кадифена мекота на серицина (наречен течна коприна) , своята миризма – на естествения розов аромат, а прекрасната си абсорбация – на прилагането за първи път в козметологията на толкова малки белтъчни агрегати.

Всички колагенови гелове предлагани от Colway са природни, трансдермални и биологично активни. Това са уникални в световен мащаб anti-age продукти с призната ефективност и многогодишно реноме, които за разлика от хилядите кремове на световниуя пазар не воюват с резултатите, а атакуват причините. Аглавната причина за възникване на бръчките е дефицитът на колаген.